Imate projekt, pri kateremu vam lahko pomagamo?

KONTAKT

KUHINJE

Naše kuhinje so v celoti izdelane po meri iz masivnega lesa. Tudi stranice, police, strop in dno. Predali so lahko leseni ali z kovinskimi stranicami, vsi pa na vodilih z mehkim zapiranjem. Vrata kuhinje so lahko klasična (okvir – polnilo) ali popolnoma gladka.  Vsa vrata pa imajo vgrajena odmične spone z integriranim mehkim zapiranjem ali pa sistem TIP – ON (brez ročajev).
 
 
 
 
 

STOPNICE

Stopnice izdelamo iz trdega lesa (hrast, jesen, bukev,….). Lahko so samonosne konstrukcije ali oblečene samo z nastonimi površinami (betonske), enoramne, dvoramne, ravne, zavite, okrogle, račje,…

NOTRANJA VRATA

Izdelamo vam popolnoma masivna notranja vrata tipskih mer ali po predizmerjeni odprtini. Vrata so lahko enokrilna, dvokrilna, preklopna, nihajna, drsna, z stransko svetlobo, z nadsvetlobo,…. Vgradimo jim 3D nastavljiva nasadila, magnetno ključavnico in PU tesnilo.
 
 
 
 

VHODNA VRATA

Izdelujemo vhodna vrata po meri iz večslojno lepljenenega lesa. Vrata so lahko vseh dimenzij in izgledov. Z nadsvetlobo, stransko svetlobo, enokrilna, dvokrilna, ….  V vrata vgradimo kvalitetna 3D nastavljiva nasadila, ključavnico z večtočkovnim zaklepanjem in dvojno tesnenje z PU tesnilom.
 
 

SPALNICE

Naše spalnice so izdelane iz masivnega lesa. Garderobne omare so lahkoprostostoječe ali vgradne. Imajo lahko krilna vrata z mehkim zapiranjem ali drsna vrata.
Postelje izdelamo vseh dimenzij: enojne, francoske, zakonske, z končnico ali brez, z predali pod posteljo ali brez. Lahko kot pograd. Izdelujemo tudi podstavke za vodne postelje vseh dimenzij.
 
 

KOPALNICE

VGRADNE OMARE

OSTALI LESENI IZDELKI

Na vašo željo ali idejo projektanta vam izdelamo kakršenkoli izdelek ki je narejen iz lesa. 
V preteklosti je bil največji izziv izdelava lesenega bazena dimenzij: 3.5 m X 5.5 m X 1.2 m.
 
 
 

Naši partnerji

Podjetja, ki jim zaupamo in z njimi sodelujemo že dolga leta.